Despre noi

În anul 2007 am înfiinţat Laboratorul de analize medicale cu fonduri proprii. Ne-am dorit sa creem un  loc în care pacientul să fie întâmpinat cu căldură şi amabilitate, cu compasiune pentru suferinţele lui, un loc unde să i se ofere servicii de calitate începând de la recoltarea probelor, executarea analizelor,  eliberarea rezultatelor şi în final consiliere.

În sprijinul asigurării calităţii, Laboratorul a obţinut acreditarea ISO 15189 şi participă la programe de control extern. Pacienţii asiguraţi pot beneficia de analize decontate de Casa de Asigurări de Sănătate Mehedinți. Laboratorul oferă pacienţilor posibilitatea de a li se efectua o gamă largă de analize de Biochimie, Hematologie, Imunologie, Microbiologie, Parazitologie.

Pentru a oferi servicii cât mai complete am înfiinţat Policlinica, la începutul anului 2012. Aici pacienţii se pot adresa unor profesioniști pregătiţi pentru o gamă variată de specialităţi clinice.

Policlinica a fost construită şi dotată printr-un proiect de finanţare nerambursabilă din fonduri europene prin Programul Operational Regional.Aparatura performantă, de ultimă generaţie şi medicii clinicieni asigură elaborarea diagnosticului de mare precizie şi stabilirea tratamentului pacienţilor care se adresează Policlinicii.

Impreună, Laboratorul şi Policlinica formează Centrul Medical Medchim care îşi aşteaptă pacienţii, cu un personal calificat şi servicii complete pentru diagnosticarea şi tratarea unui număr mare de afecţiuni.

RESPONSABILI CU PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

SC MEDCHIM LABORATOR SRL - CHIMIST MARY CARCIUN-TEL 0252326015
SC MEDCHIM POLICLINICA SRL - ECONOMIST MIRELA URZICEANU -TEL 0252214442

Policlinica MEDCHIM

Aleea Privighetorilor 2C și 2D

Drobeta Turnu Severin

Tel./Fax Policlinică: 0252-214442

Tel/Fax Laborator: 0252-326015

office(at)medchimlaborator.ro

www.medchimlaborator.ro

Site Map / Webmaster piataseverineana.ro